Outfit Of The Day , Raya Azidah Collection

 

Khas untuk yang dah
beli baju kurung kami,
kami nak buat contest OOTD yang "gilerr" skit.

Pemenang contest akan
menerima 3 pasang baju kurung
Azidah Collection yang bernilai
RM 327 !

Yup, tak tipu.

Dan lagi best, 3 pasang
baju kurung ni cutting yang 
berbeza.

Mana tau rezeki sis,
boleh melaram ketiga-tiga
pasang ni untuk open house
nanti ouchh! ohsem giteww.

iklan

Bagaimana nak join contest ?

1. Selfie atau bergambar dengan
baju kurung Azidah Collection.
Lagi kreatif, peluang nak
menang lagi besar.

2. Gambar mesti terang dan clear
sebab 200 ribu orang fan followers kami
nak tengok sis bergaya taww.

3. Sertakan sekali feedback atau
cadangan untuk penambah baikkan baju
kurung kami.

4. Seorang pemenang akan menerima
3 pasang baju dalam bentuk cutting
baju kurung pesak, baju kurung mini,
baju kurung moden.

5. Hantar gambar dengan balas email nie atau
whatsapp jer ke nombor +60177850858 (azi)

Peserta No 1: Sis Yati Roza , dari Sabah.

Nak share kurung Azidah Collection yang kami anak beranak pkai raya pertama.

Alhamdulillah...cantik sangat Kurung cotton Carmela sangat selesa.

Mudah d gosok.

yati-roza
WhatsApp Image 2019-06-09 at 15.43.34 (1)
WhatsApp Image 2019-06-09 at 15.43.34

Peserta No 2: Sis Diana, Taman Mount Austin Johor.

" Ni baju ari tu beli kat kedai.. Selesa betul pakai.
Sis beli 3 pasang untuk sis dan 2 orang anak "

Bila pakai baju cotton yang material

SELESA lembutt sejuk jer,

Opkos lah muka pun ceria nampak muda!

Cerrr teka , antara 3 orang bawah kastemer ni.

Yang mana sis Diana ?
(Ibu kepada 2 orang anak gegadisnya)

Tak ada lah muka stresss , sebab tak selesa. Atau tak tahan kepanasan. Hihi 

diana

Peserta No 3: Sis Ezwa, Ipoh Perak.

" 3 tahun berturut dgn baju raya azidah collection...

simpel dan selesa...sy suka "

WhatsApp Image 2019-06-05 at 18.05.21

Peserta No 4: Sis Halimatun Sa'diah.

" Alhamdulillah.. First time pakai baju kurung dari Azidah Collection memang tak mengecewakan..

Tak perlu gosok dan nursing friendly amat sesuai untuk ibu bekerja seperti saya.. InshaAllah akan order lagi selepas ini. "

Halimatun

Peserta No 5: Sis Hajar.

" Ootd raya baju kurung dari azidah..

memang selesa utk ibu2 mcm saya "

sdr

Peserta No 6: Sis Nurul.

" Nama saya Nurul Hanisah binti Noor Azli .

Saya sertakan 2 gambar memakai baju kurung pesak Azidah Collection semasa di Nara, Jepun dan satu gambar memakai baju kurung mini Azidah Collection semasa di Kyoto, Jepun.

Selesa memakai baju-baju kurung semasa berjalan-jalan di sana.

Di harap dapat pelbagaikan lagi corak seperti kurung peplum cotton dan mini kurung cotton juga menarik.

Moga Azidah Collection terus berjaya dan dimurahkan rezeki selalu."

Nurul(3)
Nurul (2)
Nurul (1)

Peserta No 7: Sis Suraini

" Rumah atok di mentakab,pahang..

Atas jambatan gantung gteww..."

Suraini

Peserta No 8: Sis Norlela, Penang

" Ootd baju kurung pesak azidah collection semasa raya kedua haritu.

Baju selesa sangat cuma agak besar dngn saya.

Mgkin kena ambil size yg lebih kecil sikit lepas ni. "

Norlela

Peserta No 9: Sis Hidayah, Terengganu

" Baju cantik, selesa. Cenggini ha.

Pendek kata, terbaik luv lovess kurung mini "

Hidayah

Peserta No 10: Sis Rusniza

 " just nak kongsi gambar OOTD di pagi raya..baju kurung moden dari Azidah Collection... cantik sangat..

kain pun selesa & mudah di iron..

untuk next, buatkan sekali design untuk kanak-kanak..next order lagi "

Rusniza

Peserta No 11: Sis Suhaila , Batu Pahat Johor

" Sakannn... nasib Azidah takde buat baju melayu..."

WhatsApp Image 2019-06-11 at 10.34.27
KURUNG-MODEN-C117-4

Peserta No 12: Sis Rose

" sy dgn ank dara sy dua² pakai saiz M ..

mmg selesa sgt2.mudah,x payah nk gosok pun..

dh 3 tahun sy menjadi pembeli di Azidah  colection...mmg puas hati sangat "

WhatsApp Image 2019-06-12 at 22.41.46 (1)

Peserta No 13: Sis Suhaila , Batu Pahat Johor

"Saje nk kongsi. Baju ni sangat selesa dan xpanas..

org lain kepanasan tapi sy relax je.. terima kasih.."

Ain

Peserta No 15: Sis Dayah, Perlis

" Na baju azidah ...."

WhatsApp Image 2019-06-06 at 21.19.12

Peserta No 16: Sis Zaimila

" Koleksi raya hari tu 
Suke kain dia.. SOFT "

WhatsApp Image 2019-06-12 at 15.20.44

Peserta No 17: Sis Sofia Shuhaida, Cheras

" Thank you so much team Azidah Collection

sbb hasilkan baju raya yang superb selesa dan cantik

utk sy pkai semasa sambutan Aidilfitri dkt sekolah baru2 ni, alhamdulillah "

WhatsApp Image 2019-06-12 at 21.33.13
WhatsApp Image 2019-06-12 at 21.33.12

Peserta No 18: Sis Azah. Kota Masai Pasir Gudang

" Selesa sungguh pakai Aela kurung pesak , di pagi syawal pertama di rumah Mak.

Hampir 2 tahun tidak pakai baju kurung disebabkan masalah kesihatan (bekas pembedahan) ganggu pemakain dibahagian dada.

Alhamdulillah syawal 2019 dapat menggayakan kurung pesak yg less iron sbb dr size XL@XXL dapat pakai size L pon dah rasa bangga. "

WhatsApp Image 2019-06-11 at 22.30.25

Peserta No 19: Sis Faz Fauzi, Pasir Gudang

" Aslm sis azi...bju ni selesa pkai g beraya dr siang smpi ke mlm hihi

Sekarang jd pkej bju rye + bju kje

idok ler membazir kannn t leh beli lg skrg sy dah de 2 psg N sy pn de cdgkn kt kwn2 yg lain Kbaikn dkongsi bsme " "

faz fauzi

Peserta No 20: Sis Norasiah Hassan, Selangor

' Bju kurung moden Dan mini kurung. Ibu & anak sedondon

Lembut senang gosok Dan selesa dipakai.

Norasiah hassan

Peserta No 21: Sis Arina

" Selesa, measurement fit dengan cutting badan size XXL saya.

Paling best getah kain Azidah Collection semua sedap pakai.

(Aritu shopping 3 pasang)

Tak ketat tak loose "

Arina (2)
Arina (1)

Peserta No 22: Sis Rahayu , Maran Pahang

" Saya dah pakai baju yg saya beli tempoh hari

Oder ari khamis...ari jumaat sampai..ari sabtu terus pakai

Kain cotton Carmela nya Okey sangat...selesa...lembut... tak panas pun "

saiz-m

Peserta No 23: Sis Hafizah

" Suka sangat-sangat . TQ, nanti boleh repeat order "

WhatsApp Image 2019-06-15 at 22.37.23

Peserta No 25: Sis Ayang

" Dah pakai malam tadi p beraya.. Best.. Nak beli lagi selai "

WhatsApp Image 2019-06-15 at 12.36.13

Peserta No 25: Sis Alia

" 2 pasang baju Aela , cutting loose jadi selesa & mudah digosok "

Alia (3)
Alia (2)
Alia (1)

Peserta No 26: Sis Rohanizah, Tanjong Kling Melaka

" Alhamdulillah..selesa sgt²..

puas hati pakai smpai ke mlm..sng nk iron.

yg penting ramai puji cntik baju

sya beli 3 pasang mase sebelum raya aritu "

rohanizah

Peserta No 27: Sis Siti Hasmah

" ni baju yang beli haritu...

cantik sangat sis,selesa sgt2...

actually dah dua kali pakai pergi open house bertambah lah koleksi dari azidahcollection "

Siti Hasmah

Peserta No 28: Sis Edamira

" tq... for the lovely baju kurung.... selesa sangat pakai.

kain yang sangat selesa... x panas...

pakai satu hari pn still lagi selesa...... cantik n terletak je.."

Edamira (3)
Edamira (4)
Edamira (2)
Edamira (1)

Peserta No 29: Sis Kasimah Kassim, Kuantan Pahang

" Kurung Aela sgt selesa... tak rimas wlupun cuaca panas....

sgt simple n sopan utk apa2 majlis...tq azidah collection."

Kasimah

Peserta No 30: Sis Halilah

" Dh 2 tahun...kurung moden belissa ngan sya...masih syantekkk...selesa...n jahitnnya masih terletak "

Halilah

Peserta No 31: Sis Aniza, KL

" Selamat hari raya .. Gara2 selfie sendiri, tk dpt la nk bg gambar penuh

melaram dgn Aela Mini kurung ni .. Baju sgt2 selesa walaupun dlm cuaca panas "

Aniza

Peserta No 32: Sis Lisa Suraya

" Pakaian yg cantik......sedondon dgn anak kesayangan Saya......selesa dipakai "

Lisa Suraya

Peserta No 33: Sis Zai

" gmbr sy pki bju beli dgn sis.. awesome sgt nice n comfortable jer kain cotton carmela. tak rimas, tak panas "

Zai

Peserta No 34: Sis Eina

" Tq azidah collection.. semoga perbanyakkan koleksi untuk size cubby mcm saya dan dpermudahkan rezeki.. amin "

Eina (2)
Eina (1)

Peserta No 35: Sis Zue

"Alhamdulillah,baju selesa pakai sampai ke ptg raya...

xpanas...cotton lembut...selalu raya ptma masuk tgh hr kne tukar bju sbb panas..

tp kali ni pakai smpai ptg...super best..."

Zue (3)
Zue (1)
Zue (2)

Peserta No 36: Sis Zamilah

" Akak suka sgt dgn baju kurung Aela dari Azidah Collection ni

Material dia ringan, x panas dan x payah nak iron sgt Corak pun cantik...

Mcm pakai baju mahal eklusif... "

Zamilah

Peserta No 36: Sis Sha , Pasir Gudang Johor

" saya suke sangat jenis kain azidah collection ni. Selesa sgt.

First time raya tahun ni beli kt kedai . Esoknya dtg kedai, beli lagi.

so lepasni boleh beli lagi. Nasib kedainye dekat

Raya tahun ni ramai kata “baju cantik, beli kat mana?” ofcoz laaa dari Azidah Collection . mmg terbaik "

Sha (3)
Sha (1)
Sha (5)

Peserta No 36: Sis Fauzana, Muo Johor

" Sedondon baju carmela dengan anak dara.

sedap pakai, sejuk dn paling best zip kt tgn tu, memudahkan utk ambik wudhuk dn buat keje2 membasuh kt dapur "

Fauzana

Peserta No 37: Sis Jaslina

" Saya suka dengan koleksi dari Azidah Collection....

selesa dan sedap di pakai...ionless lagi "

Jaslina

Peserta No 39: Puan Halilah Yusof, Taiping Perak

" Baju kurung pesak Aela Ironless dari Azidah Collection ni.

Memang sedap potongan dia, cun cun dgn saiz yg diberi dlm jadual saiz tu.

Tak meleweh pun kat bahu, selesa sangat, material pun tak panas.

Seharian round kampung dgn kurung pesak ni pun tak jadi masalah

In sha Allah, lepas ni blh repeat order, sbb cutting sngt selesa. "

Halilah-2

Peserta No 40: Sis Lilynana

" baju kain sejuk, tgh pns lit lit pun okay..

yg penting lps duduk, bgn baju tak renyukk "

Lilynana2
Lilynana

Peserta No 41: Sis Sariah

" Alhamdulillah, sangat selesa, tak perlu teruk iron,

cuma lengan tu labuh sikit, saya jahit sikit, yg lain ok.
Nti buat lg corak yg cantik-cantik tau. "

Sariah

Peserta No 42: Sis Zu dari Pahang

" dah lama beli tapi sayang nak pakai sebab nk melaram di hari raya...

material kain sangat2 selesa...sejuk...corak yang sangat exclusive...love it!

sebab memikirkan tema hari raya wane soft pink..itu yg peram...
puas hati sy peram lelama
hasilnya tiptop..

wat plak mak anak 3 ni . almaklum la...mmg kna prepare awal sis...hihi selamat hari raya team azidah...gaji nti leh grab lagi baju azidah"

WhatsApp Image 2019-06-17 at 14.28.57

Peserta No 43: Sis Adibah , Kelantan

" Baju Kurung Azidah, Raya di Masjid Pulau Gajah, Kelantan

Yes sangat selesa. Harga pun berbaloi-baloi "

Adibah

Peserta No 43: Sis Norbaity

Terkejut hakak dek nonnn..
Biasa gambar ootd lelawa,

Tetiba ada dapat ohhohh tidie versi
panglima jawa.

awat depa gaduh ni sis ?
ahahaaa

" Saja buat gitu. Kunun2 je.

Sangat selesa. Pakai dari pagi sampai ke petang. X panas walau pakai di kampung yang biasanya panas cuacanya.

In Shaa Allah nnt nak beli lagi "

Norbaiti (2)
Norbaiti (1)

" Aela pulak kain nya pun lembut dan senang nak diurus.

Maklum aje lah wanita bekerja ni. Malas sikit bab nak meng’iron’ "

Norbaiti (3)

Peserta No 43: Sis Norbaity

" Alhamdulillah cantik sangat,
Ironless,
dan yg paling penting selesa dipakai. "

Nik Yus

Peserta No 44: Sis Norbaity

" Sis ni gambar saya pakai baju Azidah collection cotton carmila,

masa majlis iftar dulu, hehe, s

orry pic xclear mane sb hp xcanggih manepun

Sebenarnya saya dah ada 6 pasang baju koleksi Azidah ni, selesa pakai "

Salamiah

Peserta No 45: Cikgu Salasiah, Negeri Sembilan

" Baju kurung moden carmela yang akak pakai ni sangat selesa dan cantik.

Akak pakai baju tu dari pagi hingga petang.

Sebab masa gambar ni diambil diadakan majlis perpisahan dengan kawan-kawan yang pindah sekolah pada sebelah petang. "

Salasiah

Peserta No 46: Sis Aini Helmi

" paling penting akak suka material kain yg digunakan.. Senang iron "

Aini Helmi (1)
Aini Helmi (2)

Peserta No 47: Sis Zaidatun, Ipoh Perak

Wowww pantun youuu

" Berbaju kurung Azidah segak bergaya,
Sungguh Selesa senang hati,
Suasana riang dihari raya,
Sekeping gambar pengganti diri "

Zaidatun

Peserta No 48: Sis Nurul Issazillah, KL

" Kain ni mmg best x panas pn bila pakai..

x perlu gosok sgt pn..mmg mudah bagi yg berkerja..

kak beli 2 pasang aritu kwn2 ckp corak nya cantik "

nurul issazillah (2)
nurul issazillah (1)

Peserta No 49: Cikgu Zaiton

" Selesa, tak perlu gosok teruk2, saiz padan2 je takyah otter langsung,

kain pun tak panas...yang penting warna tak luntur even dah lama pakai.

Kawan2 ckp...ko menyerlah antara ramai2 dah macam orang muda... "

Zaiton

Peserta No 50: Afzan

" Saya dan anak selesa sangat dapat pakai baju dr azidah collection...

terutama sekali kurung pesak Aela...bukan saya jer suka pakai,

murid saya si anak2 kecil pon ckp cantik sangat baju cikgu,

klu boleh tiap2 minggu suruh pakai baju yg sama "

Afzan

Peserta No 51: Nursyazwanie

Ootd Raya ... cantik , selesa & tak panas.

Rohaidah

Peserta No 52: Rohaidah

" Ootd Raya ...Hallo... hallo, tgklah baju cantik yg sangat selesa ni ...

design nmpk exclusive tapi harga mampu milik "

Rohaidah2