SERIUS! Restock 4 corak belissa ini boleh dapat percuma shawl

Salam hi sis ..

Kami nak RESTOK baju kurung
cotton yang best giler lembut ini..

Ada 4 corak jer sis..
Ada warna blue black,

kurung-moden-belissa-bm032

kurung-moden-belissa-bm032-blue-black7

kurung-moden-belissa-bm032-blue-black11
ada warna oren,

kurung-moden-belissa-bm037-6

kurung-moden-belissa-bm037-9

kurung-moden-belissa-bm037-10
ada warna hijau mint,

kurung-moden-belissa-bm043

kurung-moden-belissa-bm043-hijau4

kurung-moden-belissa-bm043-hijau3

ada warna coklat,

kurung-moden-belissa-bm045

kurung-moden-belissa-bm045-coklat3

kurung-moden-belissa-bm045-coklat4

4 corak ini dah cukup
lawa untuk sis buat pilihan.
Dan 100% jaminan untuk sis
kalau kainnya tak lembut.

Apa kata matchkan dengan shawl PERCUMA
kami yer.

s011

s014

s009

s010

s013

Nampak macam mahal, alaaa RM99 jer.
PERCUMA shawl (Nilai RM39) untuk sis.

Tapi kena pantas , STOK LIMITED.
Selepas ini dah tidak restock lagi.

 

Kalau nak guide ukuran
PM kami .
Whatsapp pun boleh
+6019-7595 657 ( Azi )
+6017-7850 858 ( Azi )

Related posts: