Special Jubah Raya Haji Materialnya Cantik TERLETAK & Jatuh di Badan

jubah-dress-xilia-kain-terletak

Special Jubah Dress Raya Haji

Sis Azi📢📢📢
Jubah xilia dah dapat & dah try..
Ya Allah materialnya cantik TERLETAK

dan jatuh di badan walaupun labuh sikit!

Sangat puas hati 👍🏼👍🏼👍🏼
Macam nak order lagi je 🙈😎

 

Alhamdulillah .. feature tangan nya ok sis ? 😍

Bahagian tangan ok,

Tak de masalah sis memang TERBAIK 👍🏼👍🏼👍🏼

Dan yang paling best , SIDE pocket tu 👍🏼

 

10 Color Jubah Xilia, Material Jamin Cantik TERLETAK

Ada yang tanya…
Warna Jubah dress ini
sesuai tak untuk saya?.

Paling SELESA saya pakai
sebab kain nya

100% jami TAK PERLU IRON
100% jamin TAK KECUT.

Sebenarnya saya dalam dilema,
senang citer RAMBANG MATA ler.

Saya nak pilih warna yg lain
tak reti. Kalau ikutkan hati
NAK SEMUA hihihi.

Mau tak nyer,
ada 10 design dan warna.
Semua CANTIK-CANTIK

Nak tahu saya SUKA
design yang mana ?

KLIK jer LINK dibawah
ini yer.

http://azidahcollection.com/product-category/jubah-xilia/ (KLIK)

PM atau nak cepat lagi
WhatsApp jer no ini.
+6017-7850 858 (Azi)

Related posts: