Sweet Royal Blue VS Gojess Black Baju Kurung. Yang Mana Satu ye ?

baju-kurung-royal-blue-vs-hitam-gojess

Baju Kurung Royal Blue VS Gojess Black

Kedua-dua baju kurung pahang dan kurung moden

Royal Blue dan Gojess black hitam ni..

bila tengok sekali imbas,

memang macam lebih kurang sama jer kaler nya.
Tapi bila di tengok betul-betul apabila sudah di pakai

oleh pelanggan dan model kami..

Memang BERBEZA warna.

Kedua-duanya sama cantik dan ada peminat tersendiri.

 

Kurung Pahang Hitam Belissa B019.

Available Ready Stock B019 : XS , S , M , L , XXL

baju-kurung-pahang-belissa-B019

baju-kurung-pahang-belissa-B019-hitam

Hitam Belissa B019 yang jadi salah satu favorite sis Haneeza, Ledang Johor. Katanya ‘ Dah cuba…puas ati

baju-kurung-pahang-belissa-B019-biru

 

Kurung Pahang B027 dan Kurung Moden BM027 Royal Blue .

Available Kurung Pahang B027 : S , M , L , XXL

Available Kurung Moden BM027 : XS , M , L , XL

baju-kurung-pahang-belissa-B027

kurung-moden-belissa-bm027-royal-blue

Baju kurung Royal Blue di gayakan oleh Sis Wawa Bella ketika hadiri Majlis Kahwin rakan. Lawa sangat..dah nampak macam pengantin baru pulak kan sis? Hehe..

baju-kurung-pahang-cotton-belissa-B027

kurung-moden-belissa-bm027-3

 

Amacam sis ?

Hitam atau Royal Blue ?

Atau sis boleh terus tengok-tengok Katalog Kurung Belissa kat SINI yer

Kalau ada yang berkenan,
boleh terus order dengan balas
Email ini atau WhatsApp
+6017-7850 858.
+6019-7595 657.

 

Terima kasih,

Azidah Collection

Related posts: