Terima Kasih sis Shopping Baju Kurung Raya Azidah Collection

shopping-baju-kurung-raya

Shopping Baju Kurung Raya Azidah Collection

Thank you sis sudi Shopping
Koleksi Baju Kurung Azidah’s Collection yer !

Tak kira samaada sis berada di Malaysia ,

Singapura , Jakarta , USA, UK, Melbourne, Perth, Jepun

atau di mana sahaja sis berada.. kami di Azidah Collection

sangat berterima kasih kerana sudi

menggayakan koleksi baju kurung kami.

Order Baju Kurung Raya dari United Kingdom UK

order-baju-kurung-raya-dari-uk

Available Kurung Moden VM012 : Saiz S , M , L , XL . Available Kurung pahang : Saiz  M , L , XL

 

Jauh atau dekat , tak pernah jadi penghalang

untuk wanita gojess macam sis untuk menggayakan

baju kurung yang sopan.

 

Ini salah seorang pelanggan baju kurung kami

yang order di FB dari jauh – UK. Katanya ;

Saya kat UK ni
InsyaAllah jumaat ni saya balik Malaysia
Tak sabar nak balik Malaysia.

Balik2 nanti terus nak try la

~ Sis Hayyan.

 

Alhamdulillah , welcome back to Malaysia yer sis..

 

Dan yang sebenarnya, memang ramai lagi

yang order baju kurung dari jauh perantauan

seperti Mesir dan Hawaii USA.

 

Selain dari pembayaran Bank setempat seperti

Maybank , CIMB.. kami juga menerima pembayaran

melalui Kad Kredit taww sis.

 

Ada yang minat nak cuba baju kurung koleksi kami ?

baju-kurung-cotton-lembut-b056

Available Kurung Moden BM056 : Saiz S , L . Available Kurung pahang B056 : Saiz L 

Mudah jer dear..
Ini saya tinggalkan
no tel nya +6017-7850 858
untuk nak tanya soalan ke camana..

Atau terus je nak beli,
Tak payah lengah lengah.

Mudah jer,
KLIK link dibawah ini,

http://azidahcollection.com/shop/ (KLIK)

Atau sekali lagi ni no WhatsApp nya
+6017-7850 858 (Azi)

Maklumlahkan kita jenis
semua nak pantas dalam shopping baju kurung kann..

Dan akhir sekali..  Selamat menunaikan Ibadah puasa yer sis . 😘