TIPS MUDAH Saat Kelam Kabut Untuk Sis

103

Biasakan,..

Kelam kabut sebab terlewat bangun.
Semuanya jadi tak kena.
Dah lah hari tu juga ada meeting
penting pula awal pagi.

Masa tu la terfikir….
ALAMAK! baju kurung tak gosok lagi!

Arghhhhh tension gilerkannn…
Apa kata cuba tips mudah siap dalam 3 minit ni:

1. Tenang – Tarik nafas, rileks
katakan semuanya mudah.
2. Tudung – Sentiasa standby
tudung segera.
3. Pakaian – yang cun-cun, mudah iron,
sekarang ni semua nak cepat.

 

aela-tak-yah-gosok

In sya Allah semuanya akan dimudahkan.

Jadi sebenarnya apa yang buatkan sis
lebih cepat siap adalah
baju kurung aela yang mudah iron
senang urus tapi tetap buat sis cantik

Saya sendiri dah pakai baju kurung aela ni
dan puas hati.
Kain pun best langsung tak ketat.
Memang sejuk kainnya sesuai dengan
kulit saya yg sensitif tak tahan panas.

Tapi yang lebih penting
walaupun plus saiz tetap selesa

Dan setiap hari happy sebab
tiap hari cepat dari orang lain

Ni kalau nak cuba boleh terus tanya

Atau terus je beli senang.
Maklumlahkan kita jenis semua nak pantas
Tak payah lengah lengah

Lambat FREEGIFT akan cepat habis..

KLIK DI SINI untuk Baju Kurung Tak Yah Iron sangat yer !