Wowwwwieeeee. sweetttt nyer Travel walletz nie..

Aritu batch pertama, kejap jer habis licin Walletz letops niee..

Mana tak nyer, sampai ke lewat malam
hakak stay-up sengkang mata melayan kastemer buat order
kurung mini Aela..

suppp suppp masuk inbox
suppp suppp kompom order,

terus team delivery bungkuss masuk parcel dan pos !

limited-edition
aela-travel-wallet

Ramai juger yang wasap kami ber tanya,

" Free wallet tu camna ya deq ? "

Nie kami di Azidah Collection, panggil travel walletz..

Sebab nya, masa kami keluar pergi cari kain tempohari di obersea.. 

Terjumpa pulak walletz nie, bila kami masukkan Passport..

Terussss.. Eh! muat isi passport ?
Woowwwwiiieeee.. senang nyer , nak isi passport dan duit!

travel-wallets

Kalau tak dak travel pi mana, just nak pakai jer.. 
Boleh ker ?

 

Ehehe... opkos lah boleh kak!

Meh sini , hakak tengok rakaman LIVE team kedah kami

buat demo tunjukkan macam mana dalam walletzz tu yer...

 

Memang happening sangat dorang nie,

Sakan menggayakan Walletzz.. siap sumbat henset dalam tue kak.. hhehe.

Seriussss.. " Wallet tu memang CUN "

~ Sis Kamariah, Shah Alam Selangor.

wallet-tu-mmg-cun

" Bju sy dh sampai tghri td...
CANTIK MATCHING DGN WALLET TU

Muka happy sgt ni sis

Jumaat nak pakai
Nk pkai bju tu pi kenduri kawin kt perak "
~ Sis Shanie, Petaling Jaya , Selangor.

AM021-3

Oleh sebab dah RAMAI SANGAT yang kata Cun, Best..

Ni dia sis, kami nak tunjukkan kat sis

RESTOK 15 corak Walletz Letops by Azidah Collection...

Travel Wallet W015 :

w015

Travel Wallet W014 :

w014

Travel Wallet W013 :

w013

Travel Wallet W012 :

w012

Travel Wallet W011 :

w011

Travel Wallet W010 :

w010

Travel Wallet W009 :

w009

Travel Wallet W008 :

w008

Travel Wallet W007 :

w007

Travel Wallet W006 :

w006

Travel Wallet W005 :

w005

Travel Wallet W004 :

w004

Travel Wallet W003 :

w003

Travel Wallet W002 :

w002

Travel Wallet W001 :

w001

Nak FREE free jer Travel Walletz nie camana sis ?

Cara nyer MUDAH jer sis..

Dengan setiap pembelian Baju Kurung Aela Kurung Pesak 

dan Aela Kurung Mini Aela, sis layak untuk dapat PERCUMA 1 travel wallet.

Klik jer Link di web bawah ni , untuk full katalog baju nya yer..

Sisss , kalau saya nak beli Walletz nya jer.. Boleh ker ?

Ya allah.. comey sangat ler awak ni..

Boleh sangat dear ,..

Ok Ok sis.. , Macam mana saya boleh dapatkan
Walletz Letops Azidah Collection tanpa order baju ?

Aha.. BEST ker BEST kalau dengan setiap pembelian Walletz nie,

kami bagi EXTRA VALUE , + FREE 1 Mini Perfume 5 ml haruman France Azidah Collection?

4-jenis wangi

" Perfume tu sgt sesuai dan berbau WANGI.

hihi ada kawan keta,
Best nyer dok kat akk..
Wangi dan lembut bau perfume nya..

Dorang kata, mesti mahal punya..

Akak katalah,
Dapat PERCUMA dengan pembelian baju kuruang
dari Azidah Collection =) "

mesti-mahal

" Perfume keluaran Azidah Collection ni...

Wow!!! bauan yg lembut,, nyaman...

Ramai yg suka follow, hihihi...


Dn yg best nya perfume ni wangian bertahan lama...

Lebih dr 8 jam...


Dh basuh baju atau tudung

Wangian nya masih kekal...


...sya suka sya selesa...berbaloi rasenya
Ni baru betul... Alah membeli...menang memakai "
~ Sis Zarina, Johor.

menang-memakai

Hokey sis, untuk dapatkan Wallet Letop + Perfume KUALITI France ini,

sis hanya perlu INVEST untuk wallet cantikz wangi sepanjang hari pada harga...

harga-walletz

Harga yang sangat tak masuk akal atas ni..,

Sis boleh Hallu-hallu eh kalau dah berkenan
minat nak cuba Walletzz letops nie.


KLIK BUTANG OREN dibawah untuk dapatkan segera.

Atau nak pm whatsapp ok je.


Ada whatapps ?
buka whatapps sekarang.
tanyakan Walletzz
send ke +6012-786 6697


In shaa allah team kami akan bantu sis yer.

Whatsapp sekarang taww sebab
Harga Pengenalan ni.. mungkin akan di tarik balik bila-bila masa sahaja.

Moneyback

100% Jaminan Pulangan Wang

 

Sis ada masa 3 hari Jaminan Pulangan Wang.

Kami faham, wang sis sangat BERNILAI buat sis.

Kot lah sis rasa tidak ber puas hati dengan Walletz kami, sis hanya perlu hantarkan Email Message cakap tak ber puas hati.. Dan pihak kami akan pulangkan semula wang sis.

Jadi TIADA RISIKO untuk sis ambil tindakan SEKARANG ! =)

unnamed